Купете карта

Карта за отстъпка

Уважаеми клиенти,

През 2022 година „Юнион Ивкони“ празнува своя 30-годишен юбилей. Това е специален момент за вас, защото вече 30 години пътуваме във Вашата посока, разширяваме търговската си мрежа и броя на държавите и градовете, до които пътуваме. Превърнахме се в една от водещите компании на европейския пазар и развиваме транспортни, туристически и куриерски услуги.

По случай нашия 30-и рожден ден Ви предлагаме специални карти, които Ви дават 30% отстъпка.

Купете една от 30 000 карти на стойност 30,00 лева, която ви дава 30% отстъпка от всяко ваше пътуване в страната и в чужбина.

Картата е валидна до 31 декември 2022 г. Отстъпката не се комбинира с други промоции.

Картите са поименни и не могат да се преотстъпват. При спекулации с употребата на картата тя ще бъде деактивирана. С тази карта може да се закупи само един билет за конкретна дестинация, ден и час. Общият брой на Вашите пътувания е неограничен за срока на валидност на картата.

Картите можете да заявите online или да закупите от всеки офис на „Юнион Ивкони" ООД. Срещу сумата от 30,00 лева вие получавате 30% отстъпка от всяко пътуване в страната и в чужбина до края на 2022 г. Ако закупите карта online, вие ще получите e-mail за потвърждение, който съдържа номера на вашата карта. В този случай пластика (физически носител) няма да бъде издавана. Необходимо е да съхраните получения от нас e-mail и да използвате номера на вашата карта на каса или при online покупка на билети.

Забележка: Картата не е валидна при покупка на билет от водача на автобуса.

Билетната система на „Юнион Ивкони" предлага всички налични дати, часове и трансфери по желаната от Вас дестинация. Това можете да направите в нашия сайт https://tickets.union-ivkoni.com. За да проверите дали има линия, свободни места и цена, е необходимо да посочите град, от който пътувате, град, до който пътувате, както и желана дата на Вашето пътуване.

За да осигурим най-добрите цени на транспортната услуга, която предлагаме, работим с динамични цени, които зависят от заетостта на автобуса, датата на пътуването и други фактори, които определят цената. Вие виждате в системата стандартната цена и динамичната цена на пътуването, чийто параметри сте задали. Всички отстъпки (от карти, ваучери, промо кодове) се натрупват върху стандартната цена на билета.

Ако изберете да купите своя билет online, Вашата отстъпка от клиентска карта ще се начисли след натискане на бутона „Напред" и въвеждане на съответния номер на документ, който ви дава право на съответната отстъпка, както и име на пътника и място в автобуса. Системата автоматично избира цената с по-голяма отстъпка, която е по-изгодна за Вас. Отстъпките се начисляват върху „Стандартната" цена.